Ik zie wel eens winacties voorbij komen op de Socials en meestal denk ik dan, ach hier doe ik niet aan mee hoor dit is voor iedereen die heel graag iets wil winnen en dat ben ik eigenlijk niet. Ik geef wel heel graag weg en daarom kwam de uitnodiging van Paper Time als geroepen.

Wie wil dat nou niet? De winactie loopt nog tot eind april…

Wat een mooi bedrijf van lieve Marloes. We leerden elkaar kennen via haar zus Hanneke (oud collega van mijn vriend een echte bloemen en paperlover). Ze bestelde een handgeschreven kaartje bij Lou Jacky en stelde ons aan elkaar voor, we hadden meteen heel leuk contact. Op slag verliefd op haar pastel Instagram feed en mooie Stationery webshop en zo ontstond onze winactie. Win een Paper Time werkplanner en een set kaarten… Wie wil dat nou niet? De winactie loopt nog tot eind april. Door ons beide te volgen en een reactie achter te laten onder de winactie foto kun je gewoon nog lekker mee doen.

Liefs Lou Jacky 🖤

Kaartjes bestellen?