In mijn dagelijks leven volg ik de mode op de voet en natuurlijk zijn mijn kaartjes dan ook geïnspireerd op het modebeeld van nu. Maar eigenlijk is pastel ook wel een beetje mijn middle name haha. Ik vind Olivia and Alice een mega inspiratie www.liketoknow.it

Maar eigenlijk is pastel ook wel een beetje mijn middle name

Omdat ik voor de Lockdown alleen maar op de filmset stond had ik nog geen nieuwe mode-tinten in m’n kast hangen. Ik moest persé meteen iets in het lila hebben, maar waar haalde ik zo snel even wat kleur vandaan? Mijn reddende engel was dit keer www.mitch.nl! Daar kon ik wel even privé shoppen met een heerlijk kopje thee, al heel wat jaartjes scoor ik hier de leukste items.

Mijn lieve vriendinnetje Danielle www.goudsefotografie.nl was zo aardig om wat fotootjes te schieten en een close-jes te maken van o.a. De kaartjes en mijn gelakte Caption nagels want zonder nagellak de deur niet uit 🙂

Liefs Lou Jacky 🖤

Kaartjes bestellen?