Mijn gezellige kantoortje op de bovenste verdieping van het huis Heb ik omgetoverd tot winkeltje. Ik vind dit één van de fijnste plekjes om te zitten , hiervandaan verstuur ik de kaartjes maar doe ik ook aan Scrapbooking met allemaal mooie spulletjes van Scrapdelight en ik wil mijn Postcrossing hobby weer gaan oppakken, wat dat betreft heeft PostNL z’n handen vol aan mij 🙂

Ook zit ik hier vaak voor mijn werk als ‘haar en make-up artist’ en bedenk ik de mooiste creaties voor gigantisch veel producties.

Mijn vriendin & Personal assistant van Geen Bluf heeft me even geholpen en dit vrolijke tafereeltje op de foto gezet. Ondertussen konden we lekker thee drinken en plannen maken voor de toekomst want ook na deze tijd moeten er weer films en series gemaakt worden.

Ik vind deze blauwe schoentjes dus echt een enorme aanwinst samen met dit pak… het voelt als een soort huispak maar dan net iets ‘knapper’. Beide zijn van de Zara.

Ik heb er trouwens nog over na zitten denken om alle kaarten te kalligraferen maar dan kunnen de meeste mensen het denk niet meer lezen haha… maar mocht je de wens hebben dan wil ik natuurlijk best een kaartje op die manier voor je schrijven! 🙂

Kaartjes bestellen?