De reacties waren echt overweldigend en hartverwarmend, ik noem er een paar:
  • Wat een te gek initiatief. Geweldig dat jullie dit doen.
  • Geniaal en super dat jullie je steentje bijdragen.
  • Wauwwww wat gaaf!
  • Zooo tof… ik ga gelijk bestellen.
  • Geweldig
  • Jullie zijn de liefste
  • Ik heb besteld hoor en wat zien ze er prachtig uit.
  • Wat een mooi, bijzonder en liefdevol initiatief.
  • Ze zijn prachtig, subtiel, liefdevol, klein en simpel. Wat hebben jullie dit MOOI gedaan, jullie liefde zit hier echt in.
  • Ik ga gelijk kaartjes bestellen voor het hele bedrijf….wat mooi dit zeg 🙂

Wauwie wat een enthousiasme en wat doet iedereen leuk mee. Ik schrijf me helemaal suf en had natuurlijk nooit verwacht dat er direct zoveel bestellingen zouden komen. De teksten voor de handgeschreven kaartjes ontroeren me enorm, wat is iedereen lief.

Mijn frisse neus bestond uit naar de brievenbus fietsen en al jullie kaartjes op de post doen. De sets kaarten stop ik gezellig in de gesponsorde enveloppen van Enveloppenland, met wat gekleurde confetti en een pastelkleurig bedank kaartje!

Echt mega leukkkkkkkkkk! Ben heel erg blij dat jullie allemaal delen, bestellen en meehelpen… Mega Dank daarvoor en blijf dit vooral doen natuurlijk want sta pas aan het begin van dit avontuur.

Liefs Lou Jacky 🖤

Kaartjes bestellen?