Deze week is er ook een soort meisjes droom uitgekomen

Zoals jullie misschien gemerkt hebben ben ik een enorme bloemenfan. Wekelijks krijg ik een mooi boeket bloemen thuis bezorgd van Bloomon en dat is iedere keer weer een feestje.

Voor de promotie van onze kaartjes wide ik natuurlijk hele mooie, vrolijke en kleurrijke plaatjes schieten. En we mochten bij hoge uitzondering langs komen bij FAM Flower Farm… OMG ik kon niet wachten die kant op te gaan, de afspraak stond al een maand in de agenda maar de tulpen velden moesten natuurlijk wel op z’n mooist zijn.

Als ik een mooie film/project heb afgerond mag ik mezelf ‘belonen’

Afgelopen week was het dus zover. Barbara Sloesen (actrice waar ik de laatste tijd veel mee werk en hartstikke gek op ben) kon ook wel een vrolijk uitje gebruiken, dus op gepaste afstand hebben we de dag van ons leven gehad. Mijn lieve vriendin Danielle (Goudse Fotografie) heeft de plaatjes geschoten en ik mocht haar zelf ook nog even fotograferen, want tja… mooie foto’s zelf maken is toch ook wel weer een passie van me. Om een beetje ‘mode’ terug te laten komen namen we items mee van Fabienne Chapot, Second Female, Zara en natuurlijk onze pastelkleurige boots van Dr. Martens.

Al mijn prachtige sieraden zijn trouwens van Eenvoud. Als ik een mooie film/project heb afgerond mag ik mezelf ‘belonen’… en omdat ik nu een tijdje niet zal filmen vind ik eigenlijk wel dat ik weer iets moois verdiend heb na alle tijd die in Lou Jacky zit! Hahaha altijd wel een excuus om naar een van mijn lievelings winkels toe te gaan.

Kaartjes bestellen?