PERSBERICHT

Lou Jacky klimt voor jou in de pen, want #SAMEN is niet alleen!

De wereld is getroffen door het Corona virus. De wetenschappers en hulpverleners gaan de strijd aan en de rest van ons moet zich nu meer dan ooit houden aan de richtlijnen en genomen maatregelen. Eén van deze maatregelen is afstand nemen en houden. Ook van onze geliefden… Dit betekent voor veel mensen eenzaamheid en isolatie. Jacqueline Hoogendijk wil én kan dit niet laten gebeuren.

Bezoek van én aan vrienden, opa’s, oma’s & buren… De wereld lijkt tijdelijk stil te staan. Alles dat voor deze crisis zo vanzelfsprekend was en we nu meer dan ooit waarderen.
We sturen natuurlijk appjes en FaceTimen er op los, maar het tastbare ontbreekt. Daarom dus Lou Jacky, recht uit het hart een prachtige kaartenreeks. Een persoonlijk kaartje doet zoveel meer dan je denkt.

Zelf schrijven of laten schrijven
Deze kaartenreeks bestaat uit een tiental ontwerpen, allen met een liefdevolle tekst en een prachtig kleurenpallet van deze tijd. De persoonlijke boodschap op de kaart bepaal je natuurlijk helemaal zelf. De kaarten zijn uniek én kunnen voorzien worden van een handgeschreven tekst, iets dat écht aankomt. Lou Jacky doet dit persoonlijk geschreven kaartje vervolgens op de post naar degene die jij een hart onder de riem wilt steken. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om setjes kaarten te bestellen, zelf te schrijven en te versturen.

Het Nationaal Ouderenfonds
Eenzaamheid onder ouderen is al langer een groot probleem in Nederland. Ook deze doelgroep wordt momenteel heel zwaar getroffen. Daarom heeft Lou Jacky besloten om 50% van de opbrengst van deze kaartenreeks te doneren aan het Nationaal Ouderenfonds en zo haar steentje bij te dragen. Samen tegen eenzaamheid!

Dus wie ga jij verrassen met een kleine, maar o zo gewaardeerde attentie? Die hardwerkende collega, tante, vriend, vriendin, vader, moeder, opa, oma… Of die buren die je al een tijdje niet hebt gezien? Het maakt niet uit wie, iedereen verdient wat extra liefde thuis!

We doen het… #SAMEN | www.loujacky.nl

Downloads

PERSBERICHT (PDF)
PERSBERICHT (WORD)
ALLE AFBEELDINGEN (ZIP)

Plazuidplein 7
2801 WK Gouda
06-28768889

Deel onze liefde op Social Media:

Heb je zelf een leuke quote? Stuur ‘m dan door en misschien gebruiken we deze dan voor toekomstige kaarten! Voor vragen en opmerking kan je hier ook terecht.