Foto: het duurde even maar dan heb je ook wat haha 🙂

Toen we allemaal gevraagd werden thuis te blijven door het Coronavirus moesten we met het hele team schakelen, de hele tv en filmwereld lag namelijk stil. Maar wat nu… Ineens was daar ‘TIJD’, vrije tijd die er al jaren niet meer was.

Jeetje wat bizar dit, alle nieuwsbeelden, de angst, het verdriet, wat gebeurt er met de wereld? Als iedereen nu maar gezond blijft dat is het belangrijkste. Stay Home, Stay safe zijn ineens de nieuwe teksten geworden die we allemaal naar elkaar uitspreken.

Maar even terug naar die ‘TIJD’ want wat moet ik er eigenlijk mee… Opruimen, schoonmaken, scripts lezen, koken, m’n zoontje lesgeven, uitrusten enz. enz. Ik kon van alles bedenken maar had nog steeds tijd over en wilde iets betekenen voor de maatschappij op dit moment. En daar ontstond Lou Jacky uit!

Met mijn liefde voor ontwerpen, creëren, papier en Robert als vormgever konden we Lou Jacky in super korte tijd door dag en nacht door te werken na vier dagen lanceren. Van logo naar huisstijl, van kaartjes ontwerpen en drukken (met dank aan HuigHaverlag) naar webshop en een Social Media plan met alle uitingen… Wauw wat was dit tof zeg een ‘eigen merk’ wie had dat gedacht.

Moeite doen voor elkaar op wat voor manier dan ook…

M’n leven lang stuur en schrijf ik al kaartjes, er gaat wat mij betreft niets boven een persoonlijk kaartje dat tastbaar is, dit betekent voor mij zoveel meer dan een bericht wat in een ‘geschiedenis’ beland. Je moet namelijk iets meer moeite doen en dat is in deze tijd pas echt belangrijk. Moeite doen voor elkaar op wat voor manier dan ook.

Robert en ik Lanceerde 9 kaartjes met teksten voor nú. Met en zonder aanhef ons motto is “vanaf nu mag niemand meer alleen zijn” en natuurlijk is het niet uniek maar het maakt het bijzonder door de boodschap in deze tijd, de handgeschreven teksten welke ik voor jullie dierbaren schrijf, de liefde waarmee het ontworpen is en de helft van de opbrengst doneren we aan het Nationaal Ouderen FondsNationaal Ouderen Fonds… dit is dus echt een feestje, voor zowel de mensen die de kaart ontvangen, voor jij die hem stuurt en voor mij omdat er ontzettend veel mensen gelukkig van worden… 

Liefs Lou Jacky 🖤

   Wat vinden jullie van het logo? In mijn volgende blog vertel ik jullie iets meer over het ontstaan van dit logo.

Kaartjes bestellen?