Als Hair en Make-up artist vlieg ik al jarenlang de wereld over, het vertellen van een verhaal met de ontwerpen en gecreëerde looks is echt een passie. Zo zit er ook achter ieder mens een verhaal en ik zal proberen het kort te houden waar die van mij over gaat 🙂

Voor de Corona crisis werkte ik minimaal zo’n 80 uur per week voor mijn eigen bedrijf Geen Bluf! We werken met een team van 15 make-up artiesten en werken mee aan mega veel nationale en internationale producties. De grootste sterren hebben al eens bij ons in de stoel gezeten en als team zijn we close met elkaar en genieten iedere dag van het maken van mooie dingen. Geen Bluf bestaat al 7 jaar en als zzp’er werk ik al 21 jaar. Ik zou er een boek over kunnen schrijven, alle glamour maar ook de verhalen achter de schermen. Het is een keiharde wereld en mijn leven zag er tot voor kort uit als een rollercoaster, er wordt veel van ons gevraagd en de werkdruk is gigantisch. Daarnaast willen we het goed doen en werken op een heel hoog niveau… half werk leveren zit er voor ons niet in.

Voor de Corona crisis werkte ik minimaal zo’n 80 uur per week voor mijn eigen bedrijf Geen Bluf!

www.geenbluf.nl

Al bijna 16 jaar ben ik samen met Robert en we hebben samen een ondeugend maar lief zoontje Maxx (8) en ben ik ook al 16 jaar lang stiefmoeder van Damian een enorme schat en een boom van een kerel inmiddels 18 lentes jong.

Liefs Lou Jacky 🖤

Geen Bluf team…

Kaartjes bestellen?