Hi Allemaal,

Ik voel me vereerd bij het lezen van de column door Cynthia Abma in de Nouveau, dit is nog eens sisterhood! 🖤 Wat vinden jullie ervan:

Thuisblijf-tip:
De handgeschreven kaartjes van Lou Jacky

Iemand al lang niet kunnen zien? Stuur een prachtig kaartje!

Actrice en presentatrice Cynthia Abma tipt voor thuisblijvers de prachtige kaarten van haar vriendin en showbizz-collega Jacqueline Hoogendijk. Dat is nog eens sisterhood!

Cynthia: “Lang geleden viste ik uit het grofvuil een groot kaartenrek. Daar huist nu al tijden mijn kaartenverzameling. Verjaardagskaarten, geboortekaartjes, trouwkaarten, hart-onder-de riem-kaartjes en toitoitoi-kaartjes met handgeschreven grappige en lieve tekstjes van familie, vrienden en collega’s door de jaren heen. Af en toe haal ik er eentje uit, een nog steeds tastbare herinnering aan een speciale gebeurtenis. Tussen deze kaarten hangt tegenwoordig ook een échte Lou Jacky…

Lees verder…
Kaartjes bestellen?